Ingredientai
- Paprikos 1 vnt. išvalytos - saldžiosios
- Svogūnai 1 vnt.
- Porai 1 vnt. mažas
- Agurkai 2 vnt. ilgavaisiai
- Garstyčios 1 arbat. š. grūdelių
- Vanduo 1300 ml 300 ml - marinatui
- Actas 100 ml 24 proc. - marinatui
- Cukrus 300 g marinatui
- Druska 1 valg. š. marinatui
- Krapai 1 sauja 2 vnt. - žiedynų - marinatui
Kaip gaminti
- Nuplautus papriką, svogūną, porą ir agurkus supjaustykite. Sudėkite į puodą, įmaišykite garstyčias.
- Užpilkite verdančiu vandeniu. Kai vanduo atvės, nupilkite jį.
- Iš nurodytų produktų išvirkite marinatą, sumeskite daržoves, dar virkite apie dešimt minučių. Išvirusią daržovienę sukrėskite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite.
Mišrainė idealiai tinka prie žvėrienos.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita