Ingredientai
- Morkos 2 vnt.
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Česnakai 1 skiltelės
- Porai 1 vnt. gabalėlis
- Salierai 1 vnt. stiebas
- Pomidorai 3 vnt. konservuoti savo sultyse
- Kokosų pienas 200 ml
- Druska 1 žiupsnelis
- Cukrus 1 žiupsnelis
- Vanduo 30 ml šlakelis
Kaip gaminti
- Svogūną, česnako skiltelę ir porą apkepkite, sudėkite smulkiai supjaustytas morkas ir troškinkite su šlakekiu vandens kol šiek tiek suminkštės.
- Sudėkite salierą ir pomidorus, viską dar šiek tiek patroškinkite.
- Supilkite kokosų pieną, viską sutrinkite, pagardinkite druska ir cukrumi.
Receptas Lauros Kanevičiūtės, http://virtuvesuzrasai.blogspot.com