Ingredientai
- Pesto padažas 200 g klasikinio
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Žirniai 1 st.
- Morkos 2 vnt.
- Cukinijos 2 vnt.
- Sūris 50 g parmezano
- Suoksniuota tešla 400 g
Kaip gaminti
1. Cukinijas supjaustykite pusračiais, svogūną – pusžiedžiais, o morkas – ritinėliais. Tešlą gerai iškočiokite, kad ji būtų 3 mm storumo.
2. Tešla suformuokite norimą formą, subadykite šakute. Pyrago pagrindą gerai ištepkite pesto padažu.
3. Daržoves sluoksniuokite norima tvarka, nepamiršdamos sutepti pestu.
4. Viršutinį pyrago sluoksnį pabarstykite tarkuotu parmezanu ir 30 min. kepkite 190 °C orkaitėje.
Plačiau skaitykite: Kulinarijos pamokėlė - gaminame pesto padažą
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Apkepai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų