Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 400 g
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 arbat. š. pagal skonį
- Aliejus 2 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Morkos 300 g konservuotos
- Kumpis 80 g
- Vištienos sultinys 150 ml
- Pekino kopūstas: 500 g
- Obuoliai 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt. raudona
- Cukinijos 1 vnt. maža
Kaip gaminti
1. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis, pasūdykite, įberkite pipirų ir paprikų miltelių. Pakepkite ant aliejaus.
2. Konservuotas morkas, cukiniją, papriką ir kumpį supjaustykite, sudėkite į troškintuvą ir truputį patroškinkite. Supilkite vištienos sultinį ir virkite dar 10 minučių.
3. Pekininį kopūstą supjaustykite juostelėmis, o obuolį – skiltelėmis. Viską suberkite į troškintuvą su mėsa. Troškinkite apie 5 minutes. Daržovių ragu patiekiame su virtais ryžiais.
Šaltinis: 15min.lt
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų