Ingredientai
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis
- Druska 3 žiupsnelis
- Sviestas 120 g
- Bulvės 4 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Morkos 100 g virtos
- Šaldytos šparaginės pupelės 100 g virtos
- Žiediniai kopūstai 100 g virtos
- Žirniai 100 g žali
- Grietinė 4 valg. š.
Kaip gaminti
1. Supjaustykite kubeliais bulves.
2. Ant sviesto pakepinkite svogūną, žiedinį kopūstą, pupeles, morką ir žirnius.
3. Baigiant virti bulvėms, sudėkite į puodą apkeptas daržoves, pagal skonį įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir pavirkite dar apie 7 minutes. Tiekite su grietine.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Rūta Martinkevičiūtė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita