Ingredientai
- Prieskoninių daržovių nuoviras (tinka ir tirpus sultinys) 2 l
- Bulvės 200 g
- Morkos 200 g
- Svogūnai 50 g
- Aliejus 2 valg. š.
- Kopūstai 400 g pusė gūžės
- Prieskoniniai žalumynai 1 arbat. š. žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Smulkiai sukapotą svogūną ir burokine tarka sutarkuotas morkas pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.
2. Bulves supjaustykite kubeliais, kopūstą – juostelėmis, prieskoninus žalumynus susmulkinkite.
3. Viską išdėliokite į indelius, užpilkite sultiniu, uždenkite ir 160°C karštumo orkaitėje troškinkite maždaug 30 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita