Ingredientai
- Lašiša 200 g
- Svogūnai 2 vnt.
- Paprikos 1 vnt. saldžioji
- Aitrioji paprika (gabalėlis) 1 vnt.
- Cukinijos 1 riekės
- Bulvės 2 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Laurų lapai 1 arbat. š. žiupsnelis maltų
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Bazilikai 1 arbat. š. žiupsnelis maltų, džiovintų
- Petražolės 1 vnt. šakelė žalių
- Citrinos 1 vnt.
- Ciberžolė 1 arbat. š. žiupsnelis
- Druska 1 valg. š.
- Aliejus 50 ml
- Kmynai 1 arbat. š. žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Aliejuje apkepkite smulkintas daržoves - paprikas, morką, cukinijas, svogūnus ir suberkite į vandenį.
2. Sudėkite smulkintą lašišą, įtarkuokite stambia tarka tarkuotas bulves, suberkite prieskonius ir druską.
3. Virkite apie 20 min. Prieš valgant paskaninkite šlakeliu citrinos.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita