Ingredientai
- Vanduo 2500 ml
- Salierai 200 g su gumbu
- Paprikos 100 g saldžiosios
- Morkos 200 g
- Laurų lapai 1 vnt. 2
- Petražolės 10 g ryšulėlis šviežių
- Juodieji pipirai 2 vnt. žirneliai
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
1. Daržoves švariai nuplaukite, supjaustykite nemažais gabalais, suberkite prieskonius, supilkite nurodytą vandens kiekį ir virkite 30–40 minučių.
2. Išvirusį sultinį nukoškite, pagardinkite šviežiais kapotais krapais, daigintomis pipirinėmis ar kitokiais mėgstamais žalumynais ir tiekite su makaronais.
Plačiau skaitykite: „Vakarienė su Liutauru Čepracku: vištienos sultinys su naminiais makaronais“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita