Ingredientai
- Sviestas 100 g nesūdyto kambario temperatūros
- Medus 1 valg. š. skysto
- Graikiniai riešutai 2 valg. š. kepintų
Kaip gaminti
- Išmaišykite sviestą su medumi.
- Suberkite smulkintus graikiškus riešutus ir juos įmaišykite į sviestą.
- Ant virtuvinės plėvelės ar plastikinio maišelio sukrėskite sviestą ir suformuokite pailgą volelį. Dėkite į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
- Skanaukite su duoniukais/trapučiais/krekeriais, paskrudinta duona, blynais, ar netgi vieną. Laikykite šaldytuve.
Receptas iš tinklaraščio KEISTAI PAPRASTA
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Keistai paprasta“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita