Ingredientai
- Varškė 600 g
- Pienas 400 g
- Cukrus 6 valg. š.
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
- Želė 4 vnt. 4 pakeliai skirtingų spalvų
- Želatina 20 g
Kaip gaminti
- Želatiną suberkite į 250 ml pieno ir palikite, kad išbrinktų.
- Skirtingų spalvų želė užpilkite karštu vandeniu ir supilstykite į atskiras formas. Atvėsusią sudėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Galite pilti kiek mažiau vandens, kad želė būtų standesnė ir tvirtesnė.
- Varškę, cukrų ir likusį pieną sutrinkite iki vientisos masės, taip pat supilkite likusį pieną su išbrinkinta ir ištirpina želatina.
- Varškės masę supilkite į formą ir sudėkite sustingusius ir nedideliais kubeliais supjaustytus želė gabaliukus.
- Varškės sūrį laikykite 3-4 valandas šaldytuve, kad sustingtų.