Ingredientai
- Ešerys 1 vnt. rūkytas; tinka ir menkė
- Pomidorai 2 vnt.
- Grietinėlė 1 puodelis
- Krapai 3 valg. š. smulkintų
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Atskirkite nuo kaulų ir odos žuvies mėsą.
2. Supjaustykite pomidorą į šešias dalis. Kartu su grietinėle ir žuvies file sudėkite į keptuvę ir ant mažos ugnies pakaitinkite apie 10 minučių.
3. Sudėkite patiekalą į tris indelius ir apibarstykite krapais. Skaniausia – su prancūzišku batonu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis