Ingredientai
- Duona 1 vnt. baltos duonos kepalas
- Sviestas 1 valg. š. saldžios grietinėlės sviestas
- Pienas 200 ml
- Cukrus 5 valg. š.
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Obuoliai 7 vnt.
- Cinamonas 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Supjaustykite duoną riekelėmis, pašalinkite pluteles. Sudėkite ją į puodą, supilkite karštą pieną ir sviestą. Taip pavirinkite kelias minutes, kol duona suskystės.
- Gautą masę permaišykite ir sudėkite į ją su cukrumi išplaktus kiaušinius bei cinamoną.
- Pusę gautos tešlos supilkite į riebalais pateptą skardą ir sudėkite ant viršaus pjaustytus obuolius, kuriuos padenkite likusia tešlos dalimi.
- Kepkite 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus!