Ingredientai
- Duona 200 g ir 50 g tarkuotos džiovintos duonos
- Sūris 200 g džiovinto su kmynais
- Vištiena 200 g ar kitokios virtos liesos mėsos
- Kiaušiniai 2 vnt. kietai virti
- Grietinė 200 g
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Duoną, sūrį, virtą mėsą, kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite viską į dubenį.
2. Įberkite žiupsnelį druskos, užpilkite grietinės, ant viršaus užberkite duonos džiuvėsėlių.
3. Puoškite žalių arba raugintų agurkų skiltelėmis.
4. Duonos salotas ant stalo tiekti tuojau pat. Duoną galima supjaustyti kubeliais ir apkepinti svieste.
Redakcijos pasiulymas: šios salotos labai gardu su šviežiais mėgstamų salotų lapeliais.
Receptą atsiuntė Karolina Vilimaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita