Ingredientai
- Kopūstai 0,5 vnt. baltagūžio, supjaustyto itin plonais šiaudeliais
- Raudongūžis kopūstas 0,5 vnt. supjaustyto itin plonais šiaudeliais
- Morkos 2 vnt. supjaustyts ar sutarkuotos plonais šiaudeliais
- Majonezas 120 ml padažui
- Medus 1 valg. š. skysto; padažui
- Obuolių actas 1,5 valg. š. kokybiško; padažui
- Druska 1 arbat. š. padažui
- Juodieji pipirai 0,5 arbat. š. padažui
Kaip gaminti
1. Abiejų rūšių kopūstų ir morkų šiaudelius suberkite į didelį dubenį.
2. Kitame nedideliame dubenėlyje labai gerai – iki vientisos konsistencijos – sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos, Užkandžiai