Ingredientai
- Bulvės 2 kg
- Miltai 500 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Druska 2 arbat. š.
- Svogūnai 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Bulves išvirkite sūdytame vandenyje, įmeskite į jį svogūną.
2. Virtas bulves sutrinkite, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, išminkykite.
3. Formuokite storą ilgą "gyvatėlę'', ją supjaustykite vienodais gabalėliais ir dėkite juos į skardą, išteptą aliejumi.
4. Kepkite apie valandą 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skanu su spirgučiais, sviestu, varške ar grietine.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių