Ingredientai
- Vaisiai 2 st. Po nedidelę skardinę konservuotų ananasų ir persikų
- Krevetės 1 vnt. pakuotė lukštentų
- Svogūnų laiškai 30 g
- Paprikos 1 vnt. raudona
- Imbieras 1 vnt. nedidelis gabalėlis šaknies
- Česnakai 3 skiltelės
- Sojų padažas 3 valg. š.
- Aitrioji paprika 1 vnt. pusė ankšties
- Rudasis cukrus 1 arbat. š. žiupsnelis
- Citrinos 1 vnt. šaukštas citrinos sulčių
- Aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Imbierą, aitriąją papriką ir česnakus smulkiai sukapokite ir pakepinkite karštuose riebaluose.
2. Saldžiąją papriką perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite nedideliais kubeliais ir pakepinkite, kol suminkštės.
3. Tada supilkite sojų padažą, sukrėskite nuvarvintus gabalėliais supjaustytus ananasus ir persikus, suberkite cukrų, galiausiai sumeskite atšildytas krevetes ir viską apie 6 minutes pakaitinkite.
4. Salotas tiekite paskaninusi citrinų sultimis ir kapotais svogūnų laiškais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita