Ingredientai
- Bulvės 6 vnt. didelės
- Faršas 300 g
- Svogūnai 1 vnt. mažas
- Česnakai 3 skiltelės
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų – pagal skonį
- Sūris 50 g
- Krapai 1 sauja šviežių
Kaip gaminti
- Į faršą sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, sutrinkite česnako skilteles, įmuškite kiaušinį. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Gerai viską sumaišykite.
- Bulvių vidų išskobkite, padarykite lyg laivelius ir įdarykite faršu.
- Sutarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su smulkintais krapais ir užberkite ant faršo.
- Pašaukite įdarytas bulves į įkaitintą iki 170 °C orkaitę, kepkite apie 35–45 minutes.
- Tiekite su salotomis.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Violeta Žurauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Mano superpatiekalas iš bulvių
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita