Ingredientai
- Miltai 200 g
- Miltelinis cukrus 175 g
- Kakava 40 g
- Pienas 100 ml
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Sviestas 180 g
- Lazdynų riešutai 1 sauja
- Šokoladinis kremas:(nedidelis indelis „Nutella“) 1 vnt.
- „Ferrero Rocher“ saldainiai:(pakelis) 1 vnt.
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Ištirpinkite sviestą, leiskite atvėsti.
- Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų, supilkite lydytą sviestą.
- Vis maišydami suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
- Supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
- Suberkite lazdynų riešutus.
- Užpildykite kepimo formeles ir kepkite 20 minučių. Kai keksiukai iškepa, išpjaukite mažą skylę viršuje, įdėkite šaukštą „Nutella“ kremo ir patupdykite „Ferrero Rocher“ kamuoliuką.
Receptą atsiuntė Rūta K., Palanga.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Konkursai: Konkursas „Velykų skanėstas“
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita