Ingredientai
- Pievagrybiai 250 g
- Fetos sūris 80 g
- Krapai 1 žiupsnelis
- Bazilikai 1 žiupsnelis
- Česnakai 1 skiltelės
- Alyvuogių aliejus 1 arbat. š. arba 1 valg. šaukšt. graikiško/natūralaus jogurto
Kaip gaminti
1. Išimkite pievagrybių kotelius (juos vėliau galėsite panaudoti kiaušinienei ar sotesnei sriubai pagaminti).
2. Išspauskite česnaką ir smulkiai sukapotus žalumynus sumaišykite su ypač tyru alyvuogių aliejumi arba jogurtu. Sutrinkite fetą ir sumaišykite ją su kitomis sudėtinėmis dalimis.
3. Gauta mase įdarykite grybus ir dėkite juos į iki 180°C įkaitintą orkaitę, kepkite 10-20 minučių.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis