Ingredientai
- Arbūzas 800 g
- Raudonasis svogūnas 1 vnt. (reikės trečdalio)
- Agurkai 1 vnt. (trumpavaisis)
- Jelapenai 5 riekės (marinuoto)
- Kalendros 0,5 sauja
- Mėtos 0,5 sauja
- Žalioji citrina 1 vnt. (reikės sulčių)
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Nulupkite arbūzo žievę, likusią dalį supjaustykite vidutiniais kubeliais ir pašalinkite sėklas.
- Svogūną, agurką ir jalapeną supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su arbūzu.
- Į vaisių ir daržovių mišinį sudėkite susmulkintas kalendras, mėtas, supilkite išspaustas laimo sultis ir druską. Viską gerai išmaišykite ir patiekite iš karto arba laikykite sandariai šaldytuve.
- Patiekite su tortilijų traškučiais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Skanios dienos“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis