Ingredientai
- Salotos 1 vnt. gūžė
- Vištiena 400 g rūkyta vištienos krūtinėlė arba kalakutienos
- Apelsinai 1 vnt.
- Vynuogės 200 g besėklės
- Ananasai 200 g konservuoti - dėžutė
- Majonezas 150 g
- Jogurtas 100 g natūralus
- Mėtos 1 valg. š. šviežios
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Susmulkinkite salotų gūžę ir vištieną. Nulupkite apelsiną, taip pat susmulkinkite. Per pusę perpjaukite vynuoges. Supjaustytus produktus sumaišykite su mėtomis, majonezu ir jogurtu.
2. Nusunkite konservuotus ananasus ir suberkite į salotas. Galite pagardinti žiupsneliu druskos.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita