Ingredientai
- Kefyras 2 st.
- Varškė 200 g
- Grietinė 1 st. vidutinio riebumo
- Kiaušiniai 3 vnt. kietai virti
- Česnakai 1 skiltelės
- Svogūnai 2 vnt. jauni, su laiškais
- Agurkai 2 vnt.
- Ridikėliai 200 g
- Krapai 1 žiupsnelis
- Mėtos 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Pirmiausia reikės išplakti kefyrą, varškę ir grietinę, ir pagardinti plakinį smulkintais svogūnais bei česnakais.
2. Tuomet į mišinį sudėkite kubeliais pjaustytus agurkus ir ridikėlius, įberkite prieskonių ir smulkintus žalumynus.
3. Paruoštą sriubą reikėtų bent valandą laikyti šaldytuve, o patiekiant į lėkštes įdėti virtų kiaušinių ir papuošti mėtos lapeliais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Sriubos