Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Ridikėliai 4 vnt.
- Salotos 100 g traškiosios gūžinės salotos
- Pomidorai 1 vnt.
- Agurkai 200 g
- Pievagrybiai 100 g
- Sūris 100 g fermentinis
- Majonezas 1 valg. š.
- Garstyčios 1 valg. š. garstyčios su actu „RUSTICA“
- Citrinos 1 vnt. šviežiai spaustos pusės citrinos sultys
Kaip gaminti
1. Visas daržoves nuplaukite ir nusausinkite.
2. Salotų lapus suplėšykite, ridikėlius ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais, pomidorus, agurkus ir sūrį – gabalėliais.
3. Paruoškite padažą: majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir įspauskite citrinos sulčių.
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita