Ingredientai
- Vištiena 150 g virtos vištienos filė
- Salotos 100 g ledkalnio
- Persikai 150 g konservuoti
- Džiovintos slyvos 150 g
- Graikiniai riešutai 50 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Bazilikai 1 arbat. š. žiupsnelis džiovintų
- Majonezas 1 valg. š.
- Grietinė 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Salotos lapus suplėšykite, konservuotus persikus ir vištienos krūtinėlę supjaustykite gabalėliais.
2. Salotas, persikus ir vištieną išdėliokite lėkštėje, suberkite džiovintas slyvas, graikinius riešutus, sukrėskite majonezą bei grietinę, pagardinkite pipirais, džiovintas bazilikais, pasūdykite ir išmaišykite.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita