Ingredientai
- Agurkai 2 vnt.
- Ridikėliai: pundelis 8 vnt.
- Garstyčios 1 arbat. š.
- Medus 1 arbat. š.
- Citrinos 1 vnt. 2 arbat. š. sulčių
- Alyvuogių aliejus 3 arbat. š.
- Krapai 3 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Riekelėmis supjaustykite agurkus, sudėkite juos į kiaurasamtį, pabarstykite druska ir uždenkite. Po 1 val. nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite ir sumaišykite su griežinėliais supjaustytais ridikėliais.
2. Likusius ingredientus (garstyčias, medų, citrinos sultis, alyvuogių aliejų) suplakite iki vientisos masės nedideliame indelyje. Supilkite padažą ant daržovių, užberkite smulkintų krapų ir gerai sumaišykite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita