Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 500 g
- Garstyčių medaus padažas: 50 ml
- Džiūvėsiai 100 g arba nesaldūs riestainiukai
Kaip gaminti
- Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais. Dėkite į dubenį, įberkite druskos pipirų, įdėkite garstyčių ir medaus padažo, gerai išmaišykite bei bent valandai dėkite į šaldytuvą.
- Nesaldžius riestainius sutrupinkite elektriniu smulkintuvu ir pridėkite druskos. Kiekvieną vištienos gabaliuką apvoliokite smulkintuose riestainiuose, dėkite ant grotelių ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita