Ingredientai
- Vištų kepenėlės 1 kg
- Miltai 1 st. kvietiniai
- Druska 1 arbat. š.
- Alyvuogių aliejus 100 ml 75-100 ml
- Gira: tradicinė salyklo 1 st.
Kaip gaminti
1. Nuplaukite vištienos kepenėles.
2. Į atskirą plokščią indą įberkite miltų, žiupsnelio druskos ir sumaišykite. Kiekvieną kepenėlę apvoliokite miltuose.
3. Įkaitusioje keptuvėje kepkite kepenėles alyvuogių aliejuje. Kai miltų sluoksnis įgaus rudą atspalvį, užpilkite giros. Uždenkite keptuvę dangčiu ir apie 20 min. kepkite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita