Ingredientai
- Vynas 100 ml raudonas, saldus
- Sultys 100 ml granatų - šviežiai spaustų
- Česnakai 5 skiltelės
- Bazilikai 2 valg. š. šviežio
- Krakmolas 5 g žiupsnis
- Cukrus 1 arbat. š.
- Druska 1 arbat. š.
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. ½
Kaip gaminti
- Į puodą supilkite vyną, granatų sultis, suberkite cukrų, druską, žalumynus, trintas česnako skilteles.
- Gerai išmaišykite ir leiskite virti apie 20 minučių. Nepamirškite maišyti.
- Likus penkioms minutėms, įmaišykite į padažą krakmolą (prieš tai geriausia jį išmaišyti nedideliame kiekyje vyno ar sulčių).
- Virkite, kol padažas kiek sutirštės. Patiekite šaltą.