Ingredientai
- Granatų melasa 2 valg. š.
- Citrinos sultys 1 valg. š.
- Medus 1 valg. š. skysto
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis šviežiai maltų
- Raudonasis svogūnas 1 vnt. mažas
- Granatas 0,5 vnt. reikalingos jo sėklos
Kaip gaminti
- Nedideliame dubenėlyje sumaišykite visus skystus ingredientus iki vientisos konsistencijos, suberkite smulkiai kapotą raudonąjį svogūną. Gautu padažu apliekite mėgstamų žalėsių salotas (šias galite pagardinti šviežiais pomidorais, keptomis cukinijomis, apvirtais šparagais ar brokoliais etc.) ir užbarstykite granato sėklų.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Padažai