Ingredientai
- Gražgarstės 70 g šviežių, jaunų lapelių
- Anakardžių riešutai 20 g skrudintų
- Pekorinas: (tarkuoto) 4 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 st. ketvirtadalis aukščiausios kokybės
- Česnakai 1 skiltelės
- Druska 1 arbat. š. 0.5 rūpios
Kaip gaminti
- Į kelias dalis padalytą česnako skiltelę keraminėje grūstuvėje grūskite su druska iki vientisos košelės.
- Po truputį berkite riešutus ir grūskite.
- Galiausiai sumeskite gražgarstes, į žalią masę įmaišykite sūrį, palengva supilkite alyvuogių aliejų.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita