Ingredientai
- Miltai 1 puodelis 1,5
- Kepimo milteliai 1 arbat. š. 1,5
- Jogurtas 1 puodelis natūralaus
- Cukrus 1 puodelis 0,5
- Greipfrutai 1 vnt. nutarkuotos žievėlės
- Sultys 1 puodelis 0,5 greipfrutų
- Aliejus 1 puodelis 0,3 - augalinio
Kaip gaminti
- Jogurtą išplakite su cukrumi, aliejumi, sultimis ir greipfruto žievele.
- Sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užmaišykite tešlą.
- Supilkite į paruoštą kepimo formą ir šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių.
- Kepkite apie 40 minučių.
- Pravėsusį keksą išverskite ant grotelių ir palikite atšalti.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita