Ingredientai
- Pomidorai 5 vnt.
- Bulvės 2 vnt. virtos
- Daržovių sultinys 1 l
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Sūris 50 g
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Bazilikai 1 sauja šviežio; ar kitų prieskoninių žolelių
Kaip gaminti
1. Įkaitintame aliejuje kelias minutes pakepinkite svogūnus – kol taps minkšti ir permatomi.
2. Virtuviniu trintuvu sutrinkite bulves, pomidorus, česnakus ir pakepintus svogūnus.
3. Užvirinkite daržovių sultinį ir į jį supilkite sutrintą masę. Viską užvirinkite ir vėliau supilstykite į lėkštes.
4. Užtarkuokite sūrį ir pabarstykite baziliku ar kitomis mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos