Ingredientai
- Spagečiai 100 g kiaušininių arba ryžių
- Svogūnai 1 vnt.
- Pievagrybiai 200 g galite įdėti ir konservuotų voveraičių
- Sviestas 2 arbat. š.
- Sultinys 2 l vištienos arba jautienos
- Kininis kopūstas 1 vnt.
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Kumpis 100 g jautienos
Kaip gaminti
1. Pirmiausia išsivirkite spagečius, nukoškite juos ir atidėkite.
2. Smulkiai supjaustykite svogūną, griežinėliais supjaustykite pievagrybius. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir suberkite svogūnus bei pievagrybius – kepkite, kol grybai šiek tiek pagelsvės.
3. Dideliame puode užvirkite vištienos sultinį, suberkite iškepusius grybus ir smulkintą kinišką kopūstą. Kai kopūstas suminkštės, suberkite plonais šiaudeliais supjaustytą jautienos kumpį bei išvirtus spagečius.
4. Virkite sriubą apie 5 minutes ir prieš patiekiant pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais.