Ingredientai
- Kiauliena 500 g
- Svogūnai 2 vnt. 2-3
- Morkos 3 vnt. 2-3
- Majonezas 3 valg. š. neriebus
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kiaulieną supjaustykite 1–1,5 cm dydžio gabaliukais ir juos truputį pamuškite. Tada mėsą apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Keptuvėje mėsos gabaliukus apkepkite iš abiejų pusių.
2. Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepkite.
3.Morkas stambiai sutarkuokite ir apkepkite.
4.Į kepimo formą įpilkite šlakelį aliejaus, dėkite apkeptus kiaulienos gabalėlius. Ant mėsos dėkite sluoksnį apkeptų svogūnų, paskui – morkų. Ant viršaus užpilkite majonezo ir apie 20 min. viską kepkite orkaitėje.