Ingredientai
- Kopūstai 400 g rauginti
- Savo sultyse konservuotų pomidorų tyrė: 250 g
- Svogūnai 1 vnt. didelis
- Morkos 1 vnt.
- Obuoliai 1 vnt.
- Džiovinti pomidorai 50 g nebūtinai
- Kmynai 1 žiupsnelis
- Raudonėliai 1 žiupsnelis džiovinti
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Aliejus 4 valg. š.
Kaip gaminti
- Morką ir obuolį sutarkuokite šiaudeliais, svogūną smulkiai supjaustykite. Viską apkepinkite aliejuje.
- Į apkepintas daržoves sukrėskite raugintus kopūstus, supilkite savo sultyse konservuotų pomidorų tyrę, suberkite smulkintus džiovintus pomidorus, pasūdykite, pagardinkite kmynais, raudonėliais ir, vis pamaišydamos, troškinkite gilioje dangčiu uždengtoje keptuvėje apie 10 minučių.
- Patiekite su karštomis virtomis arba orkaitėje keptomis bulvėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita