Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 4 vnt.
- Česnakai 6 skiltelės
- Imbieras 3 valg. š. maltas
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Citrinos 4 vnt. žalioji citrina - laimas
Kaip gaminti
- Supjaustykite vištieną 1,5 cm kvadratėliais.
- Dubenyje sumaišykite sutraiškytą česnaką, imbierą, alyvuogių aliejų ir žaliosios citrinos sultis. Apvoliokite vištieną marinate ir trumpam dėkite į šaldytuvą (laikykite ne ilgiau 20 min.).
- Kepkite vištieną keptuvėje, kol gražiai apskrus.
- Jei norite, kad būtų sočiau patiekite su ryžiais. Jei skaičiuojate kalorijas, rinkitės šviežias salotas.
Skanaus!
Receptas Viktorijos Ramašauskaitės