Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 1 vnt. pakuotės 6 lapelių
- Obuoliai 4 vnt. vidutinio dydžio
- Cukrus 5 arbat. š. 3 - bandelėms ir 2 - traškiai plutelei
- Cinamonas 1 arbat. š. 0.5 - bandelėms ir 0.5 - traškiai plutelei
- Sviestas 40 g 20 - bandelėms ir 20 - traškiai plutelei
- Rudasis cukrus 5 arbat. š. 1 - traškiai plutelei ir 2 - bandelėms
Kaip gaminti
- Tešlą išimkite iš šaldymo kameros ir palikite ~15~20 min kambario temperatūroje, kad atšiltų.
- Tuo metu nulupkite ir supjaustykite obuolius, sumaišykite su 2 rūšių cukrumi ir cinamonu (galite užpilti šiek tiek citrinos sulčių, kad obuoliai nepatamsėtų).
- Tešlą šiek tiek iškočiokite, iš jos išpjaustykite norimo dydžio kvadratėlius.
- Ant kiekvieno kvadratėlio dėkite obuolių, ir patepę kraštelius tirpintu sviestu (kad geriau suliptų) suklijuokite.
- Bandeles patepkite lydytu sviestu ir pabarstykite 2 rūšių cukraus ir cinamono mišiniu.
- Kepkite ~20 min 180 laipsnių orkaitėje.
Skanaus!
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita