Ingredientai
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Grietinė 0,75 st.
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Krapai 1 valg. š. kapotų šviežių (arba svogūnų laiškų)
Kaip gaminti
1. Supilkite į keptuvę grietinę ir kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs.
2. Suleiskite į užvirusią grietinę kiaušinius, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite, kol kiaušinių baltymai sutvirtės. Kiaušinius, keptus grietinėje, pabarstykite krapais arba svogūnų laiškais.
Recepto šaltinis – Nijolės Marcinkevičienės knyga „Metai už stalo“
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių