Ingredientai
- Žuvis 4 vnt. nedidelės plekšnės
- Grietinė 200 g
- Citrinos 1 vnt.
- Petražolės 1 valg. š. susmulkintų lapelių
- Krapai 1 valg. š. susmulkintų
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
1. Išdarinėtas žuvis pabarstykite druska, pipirais (taip pat ir vidų).
2. Į puodą sudėkite grietinę, paruoštas žuvis ir ant mažos ugnies troškinkite 10 min. Supilkite iš pusės citrinos išspaustas sultis, suberkite susmulkintus žalumynus ir troškinkite dar 5 min.
3. Likusios citrinos griežinėliais papuoštas žuvis patiekite su virtomis bulvėmis.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita