Ingredientai
- Grietinėlė 400 ml
- Vanilinis cukrus 2 arbat. š. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
- Cukrus 100 g 75 g. - „Dansukker“ želės cukraus „Multi“ ir 2 valg. š. - „Dansukker“ cukraus „Farinas“- karštame vyne virtoms bruknėms
- Vynas 50 ml karšto vyno - karštame vyne virtoms bruknėms
- Karštas baltas vynas: 1 valg. š.
- Spanguolės 50 g galima pakeisti bruknėmis
Kaip gaminti
- Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek.
- Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.
- Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes.
- Palikite bent 1 val.
- Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.
Receptas „DANSUKKER“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita