Ingredientai
- Miltai 130 g po 65 g kvietinių ir grikių miltų
- Varškė 225 g
- Kiaušiniai 3 vnt. 3-4
- Druska 1 žiupsnelis
- Soda 5 g
- Cukrus 2 valg. š.
- Pienas 120 ml
- Aliejus 2 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir pienu.
2. Įmaišykite sodą, varškę ir miltų masę.
3. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite po šaukštą tešlos į keptuvę. Kepkite kiekvieną blyno pusę, kol gražiai paruduos. SKANAUS!
Recepto autorė Jūratė Jankauskienė
! Šio recepto nuotrauka nėra autentiška
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita