Ingredientai
- Kiauliena 1 kg nevirtų kiaulienos dešrelių (kuo plonesnių – bus lengviau susukti)
- Česnakai 1 vnt.
- Svogūnai 3 vnt.
- Prieskoniniai žalumynai 40 g sauja šviežių
Kaip gaminti
1. Svogūnus supjautykite stambesniais kvadratėliais (kad būtų patogu verti ant iešmų), česnakus išskirstykite skiltelėmis ir nulupkite.
2. Kiekvieną dešrelę susukite ir pramaišiui su svogūnų gabaliukais ir česnakų skiltelėmis suverkite ant iešmų.
3. Ant vidutinio karštumo žarijų vis pavartydami kepkite 10–15 min.
4. Iškepusias dešreles apibarstykite susmulkintais prieskoniniais žalumynais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita