Ingredientai
- Agurkai 10 vnt. nedidelių
- Vyno actas 0,3 puodelis raudonojo
- Alyvuogių aliejus 0,3 puodelis
- Česnakai 2 valg. š. traiškytų
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Supjaustykite agurkus ketvirčiais. Atskirame dubenėlyje išmaišykite actą, alyvuogių aliejų, česnaką ir druską, įdėkite agurkus ir palikite marinuotis 10 – 15 minučių.
2. Vėliau agurkus dėkite ant grilio, tačiau būtinai ant vidutinio stiprumo kaitros. Kepkite apie 10 minučių ir nuolat stebėkite.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis