Ingredientai
- Nektarinai 3 vnt.
- Cukinijos 1 vnt.
- Daigintos pipirnės 20 g
- Bazilikai 1 sauja
- Mėtos 1 sauja
- Citrinos 1 vnt.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Supjaustykite nektarinus per pusę, o tada puseles dar į 4-8 skilteles. Cukiniją pjaustykite plonais, išilgais pjūviais.
2. Supjaustytą cukiniją bei nektarinus kepkite ant grilio apie 2-4 minutes iš kiekvienos pusės.
3. Visus likusius ingredientus sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
4. Į didelę lėkštę sudėkite cukiniją bei nektarinus ir pagardinkite pagamintu padažu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos