Ingredientai
- Panyras: 200 g
- Miltai 150 g avinžirnių
- Imbieras 1 arbat. š. žiupsnelis malto
- Aitrioji paprika 5 g malta
- Soda 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 200 ml
Kaip gaminti
1. Supjaustykite sūrį stambiais kubeliais.
2. Dubenyje sumaišykite avinžirnių miltus, sodą, druską ir prieskonius, įpilkite šiek tiek vandens, kad gautumėte tirštuką gruzdinimo tešlą.
3. Puode įkaitinkite aliejų. Panardinkite sūrio gabalėlį į tešlą, nuvarvinkite ir įdėkite į karštą aliejų, kepkite, kol gražiai apskrus.
Patiekite kaip užkandį.
Plačiau skaitykite: „Kulinarinė pamokėlė: kaip pasigaminti indiško sūrio – panyro“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų