Ingredientai
- Miltai 2,5 puodelis
- Vanduo 2,5 puodelis (šiltas)
- Mielės 2 arbat. š.
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Sūris 3 sauja (tarkuotas)
Kaip gaminti
Kaip gaminti:
- Užmaišykite tešlą iš miltų, mielių, alyvuogių aliejaus ir šilto vandens. Palikite tešlą 3 valandoms, kad ši iškiltų.
-
Pakilus tešlai, suformuokite iš jos paplotėlį ir viduryje užtepkite kiaušinio ir tarkuoto sūrio mišinio. Tuomet suimkite kraštus į krepšelį ir vėl suspauskite į paplotėlį.
-
Aptepkite viršų kiaušinio ir vandens mišiniu, apibarstykite tarkuotu sūriu bei žiupsneliu druskos. Chačapurį pašaukite į įkaitintą orkaitę ir apie 15 minučių kepkite 200 laipsnių temperatūroje.