Ingredientai
- Grybai 1 kg virti miško
- Morkos 2 vnt. didelės
- Svogūnai 3 vnt. 3 - 4
- Aliejus 130 ml
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais, nuvalytas morkas sutarkuokite arba supjaustykite, viską apkepkite su aliejumi, paskaninkite pipirais ir druska.
- Sudėkite supjaustytus grybus ir 15–20 minučių patroškinkite.
- Gautą masę sukrėskite į pasiruoštus nedidelius stiklainius, pridenkite dangteliais ir dėkite į puodą su vandeniu. Kai vanduo užvirs, kaitinkite apie 15 minučių. Stiklainius sandariai uždarykite.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita