Ingredientai
- Pievagrybiai 400 g šviežių
- Grybai 1 st. saujelė džiovintų baravykų
- Svogūnai 1 vnt. didelis
- Česnakai 2 skiltelės
- Graikiniai riešutai 3 valg. š. maltų
- Sviestas 3 valg. š.
- Rozmarinai 1 arbat. š. maltų
- Petražolės 1 vnt. ryšulėlis šviežių
Kaip gaminti
- Gerai nuplautus pievagrybius nulupkite, nuvalykite, didesnius supjaustykite ketvirčiais, mažesnius palikite sveikus.
- Džiovintus baravykus užpilkite stikline verdančio vandens ir mirkykite, kol grybai suminkštės. Nuspauskite ir nusausinkite.
- Svogūną ir česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite svieste. Kai svogūnas ir česnakai dailiai apskrus, sumeskite pievagrybius, baravykus ir troškinkite ant mažos ugnies, kol nuo grybų atsiradęs skystis išgaruos.
- Viską pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, įmaišykite rozmarinus ir maltus riešutus.
- Tiekite gausiai apibarsčiusi kapotomis petražolėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita