Ingredientai
- Pomidorai 5 vnt.
- Bulvės 5 vnt.
- Grybai 200 g švieži arba šaldyti
- Morkos 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Cukinijos 1 riekės
- Paprikos 100 g pusė saldžiosios
- Sviestas 30 g arba aliejus
- Pienas 50 ml
- Sūris 50 g fermentinis
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Laurų lapai 1 arbat. š. žiupsnelis
- Krapai 1 arbat. š. kelios šviežios šakelės
- Bazilikai 1 arbat. š. kelios šviežios šakelės
Kaip gaminti
1. Smulkiai supjaustytas daržoves, pomidorų viduriukus su smulkintais žalumynais apkepkite keptuvėje išlydytame svieste. Sudėkite virtus grybus, paskaninkite prieskoniais ir išmaišius sudėkite į išskobtus pomidorus.
2. Kulinariniu švirkštu padarykite bulvių košės, pagamintos iš virtų bulvių, tarkuoto fermentinio sūrio ir šlakelio virinto pieno, kauburėlius. Kepkite apie 25 minučių.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita