Ingredientai
- Pievagrybiai 100 g
- Svogūnai 1 vnt. 0.5
- Česnakai 2 skiltelės
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Čiobreliai 1 arbat. š. džiovintų
- Balzaminis actas 1 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
1. Puode įkaitinkite aliejų ir pakepinkite sugrūstus česnakus, smulkiai sukapotą svogūną ir čiobrelius.
2. Sudėkite nuvalytus ir supjaustytus grybus, padidinkite ugnį ir troškinkite 10 min. Įpilkite acto ir neuždengę kaitinkite, kol visas atsiradęs skystis išgaruos. Pagardinkite pipirais ir palikite truputį ataušti.
3. Praaušusią masę sutrinkite elektriniu maišikliu. Patiekite šiltą arba šaltą.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita